MR Badminton com

 

MR Badminton .com is een BV die als doel heeft het verkopen van badminton artikelen, alsmede alles wat daaraan gerelateerd is.

MR Badminton is ontstaan in 2011 en begon met de verkoop van badminton artikelen van de merken Carlton en FZ Forza. Dit gebeurde enkel en alleen via de trainer(s). Vanaf Augustus 2012 kwam het merk Yonex erbij en dit leverde al gelijk meer verkoop op dan voorheen. Maar er bleef op dezelfde wijze gewerkt worden. Er zijn nog enkele merken er in de loop der tijd bijgekomen, met als hoofdmerken Yonex & Carlton.

Er zijn een aantal pogingen gedaan om een webshop/site op te zetten, maar op een of andere manier wilde het niet echt lukken. Maar begin 2015 begonnen de gesprekken om te kijken of er met input van derden MR Badminton eindelijk is echt volwassen kon gaan worden. En dat is gelukt, want vanaf september 2015 is MR Badminton .com BV een feit inclusief een hele mooie webshop/site met hele goede prijzen.

Wij hopen dat u als speler ook tevreden bent, maar mocht u iets missen of het ergens goedkoper vinden … meld het ons !!!!

Team
MR Badminton .com