Opleidingenlogo wit


PRIVÉ TRAINING

Indien een speler een doelstelling heeft en hiervoor wil hij of zij veel doen, dan gaan ze vaak extra trainingen zoeken. Dit kan bijvoorbeeld bij een Badmintonschool, zoals de MR Badmintonschool. Maar het kan ook door middel van privé trainingen te volgen zodat je 1-op-1 traint met de trainer. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden met een andere speler erbij.

 

TEAM TRAINING

In sommige gevallen zijn er 2 spelers die samen een bepaald doel hebben om die te behalen. Dit kan als individueel zijn, maar ook als mix of dubbel koppel. In dat geval bestaat de mogelijkheid om er een team training van te maken. Uiteraard zijn de trainingen gelijk aan privé trainingen ...

Stichting MR Badminton Opleidingen verzorgt privé & team trainingen met Ronald Wetzel als de trainer. In overleg kan de trainer incidenteel andere trainers of andere specialisten erbij vragen om zo de speler(s) een zo groot mogelijk voordeel te kunnen geven in zijn of haar leerproces. Om de kosten zo laag mogelijk te krijgen, kijken we samen altijd naar de meest gunstige situatie waar beide partijen tevreden over kunnen zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid bij een team dat er een sponsoring bijkomt vanuit MR Badminton .com.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.