Opleidingenlogo wit

 

Een clinic & gast training kan bij verenigingen gedaan worden tijdens speciale gelegenheden of om een onderwerp van de training is goed naar voren te laten komen.

CLINIC

Een clinic voor een speciale gelegenheid is vaak heel algemeen. Hierbij gaat het een heel klein beetje om het leerproces, maar veel meer om de lol factor inclusief het zelf mee kunnen doen.
Hiervoor maken wij gebruik van spelers die vaak in de ere-divisie of internationaal spelen, zoals bijvoorbeeld Vincent de Vries en Grace Gabriel.

 

GAST TRAINING

Een gast training is vaak om een onderwerp van de training goed naar voren te laten komen en is juist weer heel specifiek. Daar is het leerproces heel erg belangrijk. Voor de spelers, maar wellicht ook wel voor de trainer(s). Tenslotte moet de informatie goed overkomen, voorgedaan & gecorrigeerd worden tijdens de daarbij behorende training.
Hiervoor maken wij gebruik van trainers die kennis hebben van het gevraagde onderwerp en/of spelers die vaak in de ere-divisie of internationaal spelen.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.